Solceller

Solceller – montering af solcelleanlæg fra førende fabrikater

Vi har en kreativ og visionær tilgang til udfordringer

Overvejer du opsætning af solceller på dit hus, sommerhus, virksomhed eller landbrug? Så lad os montere et solcelleanlæg på dit tag, din facade eller som jordanlæg. Hos Nordland Automatic har vi specialiseret os i montering af solcellepaneler. Vi leverer og monterer for private og erhverv i Aalborg, det øvrige Nordjylland og resten af Danmark.

Vi lægger vægt på at skabe gode relationer med kunderne og at tage ansvar for, at opgaverne bliver løst bedst muligt. Samtidig gør vi eventuelle problemer til udfordringer, som vi løser kreativt og visionært ved at tænke utraditionelt.

Solcelleanlæg med individuelt regulerende solpaneler

Vi tilbyder salg og installation af solcelleanlæg af industriel kvalitet, og vores dygtige medarbejderstab tilpasser og optimerer hvert eneste anlæg, så det passer til den enkelte kundes ønsker og behov. 

Vi er leverandør af mange slags solceller og Invertere fra alle de førende mærker, hvor især SolarEdge og Huawei udmærker sig ved at have Optimizer enheder, som individuelt regulerer solcellepaneler og har individuel fejlregistrering. SolarEdge og Huawei kan producere op til 25 procent mere elektricitet end traditionelle systemer, fordi hvert panel bliver optimeret individuelt. En eventuel skyggepåvirkning på solcellepanelerne påvirker derfor kun det eller de enkelte solcellepanel(er), som ligger i skygge. Dertil kommer, at disse anlæg har de smarteste og mest intelligente invertere på markedet. Et Huawei-anlæg kan dog også leveres uden Optimizer enheder. Dette anbefales dog kun, hvis der ikke er risiko for skyggepåvirkninger på solcellepanelerne.

Begge systemer giver adgang til deres webportal, hvor du kan følge en avanceret statistik for hvert enkelt panel, og hvor du samtidig kan se eventuelle fejlmeldinger. Dermed vil du altid have et løbende overblik over energiproduktionen.

Der er tale om en CO2-neutral og dermed miljøbevidst energioptimering, der samtidig er en god investering i billig elektricitet. Nogle kunder oplever, at investeringen bliver tjent hjem på to år. Samtidig er der op til 25 års garanti, men solanlægget er fremstillet til at kunne holde i mere end 30 år.

Hvad koster solceller?

Vores priser for montering af solceller afhænger af flere forhold, herunder husets størrelse og solcellepanelernes placering. Dertil kommer mærke og model. Kontakt os for at få råd og vejledning og for at få et uforpligtende tilbud med en fair pris for installation af solcelleanlæg.​

Smarteste og mest intelligente inverter på markedet​

Nordland Automatic sælger og installerer solcelleanlæg af industriel kvalitet, og med vores dygtige medarbejderstab tilpasser og optimerer vi hvert anlæg specielt til dig.

​​

Med SolarEdge kan der produceres op til 25 % mere el, end traditionelle systemer, fordi hvert panels produktion optimeres individuelt. Se video​

​​

Med løsningen får du adgang til SolarEdge webportal, hvor der registreres avanceret statistik for hvert enkelt panel, samt fejlmeldinger på anlægget.​

Brochure​

Solcelleanlæg - Læs PDF

SolarEdge inverter

 • Standard 12 års garanti kan forlænges op til 25 års garanti
 • Inverter er specifikt designet for PowerOptimizers
 • Op til 98% effektivitet
 • Simplere design giver den højeste pålidelighed til den mindste pris
 • Indbygget internet tilslutningsport​​

SolarEdge poweroptimizer

 • 25 års garanti
 • “Maximum Power Point Tracking” (MPPT) på hvert panel
 • Op til 99.5% effektivitet
 • Avanceret, real-time ydelseskontrol
 • Automatisk nedlukning af paneler ved afbrydelse af inverter giver sikkerhed for installatører og brandmænd
 • Kan bruges til alle typer solcellepaneler

Webportal

 • Web portal og iPhone applikation
 • Overvågning af den daglige produktion
 • Automatisk fejlregistrering pr. solcelle
 • Reducerede drifts- og vedligeholdelsesomkostninger- Øger systemets tilgængelighed og produktion

Kontakt Nordland Automatic A/S

CVR: 18814048

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt