​SRO-anlæg og SCADA-systemer til industrien

Skal du have et nyt SRO-anlæg? Hos Nordland Automatic A/S har vi stor viden og ekspertise med levering og programmering af SRO (styring, regulering og overvågning), herunder SCADA-systemer, til industri og andre erhverv. Vi er også leveringsdygtige af PLC'er.

Vi ligger i Nørresundby, og vi hjælper kunder i Aalborg og resten af Nordjylland samt resten af Danmark og hele Norden.

Styring, regulering og overvågning af anlæg

Vi har specialiseret os i industrielle systemer, herunder industrirobotter og specialmaskiner, og vi tilbyder SRO-anlæg til styring, regulering og overvågning af de automatisk anlæg på for eksempel en fabrik eller anden produktion.

Der er typisk tilknyttet en eller flere PLC'er. Dertil kommer SCADA-systemet, der fungerer som operatørens interface til PLC'en. Vi kan levere både SRO, PLC og SCADA.

​Vi skræddersyer gerne den enkelte løsning, så den passer til kundes præcise ønsker og behov, men vi har også en bred vifte af standardløsninger. Vi hjælper gerne med knowhow og rådgivning, så du kan være sikker på, at du får den mest optimale løsning.

Kontakt os for at få et tilbud på et SRO-anlæg

Du er altid velkommen til at få mere information om vores SRO-anlæg samt om vores robotløsninger såsom PLC programmering, SRO-anlæg og SCADA-systemer. Herefter kan vi lave et uforpligtende tilbud på den ønskede løsning.

Du kan ringe på telefon +45 9631 2020 for at aftale videre. Du kan også skrive til os på e-mail nordland@nordland.dk, eller du kan benytte vores kontaktformular.

Kontakt Nordland Automatic A/S

CVR: 18814048

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt