PLC-programmering, PC-programmering og PLC-styring​

Har du brug for hjælp til PLC-styring, PC-programmering eller PLC-programmering? Hos Nordland Automatic A/S har vi stor ekspertise med at udvikle programmer til forskellige former for industrielle systemer og til administrative formål. Vi holder til i Nørresundby ved Aalborg, hvorfra vi servicerer kunder i det øvrige Nordjylland samt resten af Danmark og Norden.

Vi tilpasser løsningen til den enkelte kunde

Vi tilbyder udvikling af software til administrativt brug. Det bliver typisk udviklet under blandt andet Microsoft Office, BackOffice og Visual Basic med videre.

Samtidig tilbyder vi PLC-programmering og PLC-styring af industrielle systemer såsom industrirobotter og specialmaskiner med videre. Det kan være alt fra PLC'er (programmable logic controller) i forskellige størrelser til software-PLC'er til PC'er.

​Vi skræddersyer naturligvis vores produkter, så de passer til kundernes ønsker og behov. Vi har også en bred vifte af standardløsninger. Vi står gerne til rådighed med både knowhow og rådgivning, så du vælger den mest optimale robotløsninger.

Få mere at vide om PC- og PLC-programmering

Du er velkommen til at høre mere om, hvad vi tilbyder inden for PC- og PLC-programmering, og om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed. Vi udarbejder også gerne et uforpligtende tilbud på for eksempel PLC-styring.

Du kan ringe på telefon +45 9631 2020 eller skrive til e-mail nordland@nordland.dk for at aftale nærmere. Du kan også benytte vores kontaktformular.

Kontakt Nordland Automatic A/S

CVR: 18814048

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt