Fjernsupport

Vi tilbyder fjernsupport til kundens installation via Internettet, som sikrer at man kan kan trække på vores dygtige industriteknikere til servicering af installationen, uden at bekymre sig om rejseomkostninger eller tidsbestilling til servicebesøg.

Vi har standardiseret vores fjernadgang på en anerkendt industriel fjernadgangsløsning fra det Danske firma Secomea. Denne løsning er kendetegnet ved let installation og administration og ekstremt høje IT sikkerhed. Løsningen anvendes af en lang række større maskineproducenter på verdensplan og er blåstemplet af mange IT afdelinger, som et langt sikrere alternativ til traditionelle opkaldsmodems og VPN løsninger.

Secomeas løsning består af en central M2M server, en opkaldsklient og endeligt et DIN monterbart Internet modem som installeres i styringstavlen. Internet modemmet skaffer sig krypteret adgang til Internettet via et eksisterende netværk, eller et 3G modem, og kræver ingen ændringer i den eksisterende IT installation.

Ud over at tillade Nordland at fjernservicere udstyret, vil løsningen kunne give specifik adgang for kunden selv (f.eks. fjernadgang til et web baseret panel) eller adgang for andre trediepartsleverandørers udstyr.​

Brochure​

Secomea brochure (ENG)​ - Læs PDF

Kontakt Nordland Automatic A/S

CVR: 18814048

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt