Nordland Automatic A/S   -   Kummerowsvej 3   -   DK-9400 Nørresundby   -   Tlf.: (+45) 9631 2020   -   Nordland@Nordland.dk   -   CVR: 18814048

​Netanalyse

​Teknologi, der arbejder for dig

Spændingskvalitet er blevet en væsentlig faktor for alle typer af industrielle og kommerciel kunder. Den intense brug af ikke liniere last som, ensrettere, frekvensomformere, UPS systemer, computer og energibesparende lyssystemer har medført forstyrrelser, som ikke kan accepteres ved optimal drift. Nordland Automatic A/S kan hjælper dig med risikovurdering og finde den rigtige løsningen, så spændings-kvaliteten i dine installationer ikke er skadelige eller fordyrer dine omkostningerne ved normal drift. Nordland Automatic A/S tager sig af salg og installation af filtre eller kompenserings udstyr.

Kort -eller langtidsmåling

Har du brug for et hurtig overblik over dine anlæg, hvad enten det er lastfordeling, effektoptagelse eller lignende, har vi med vores ”Power Quality Analyser” mulighed for at måle alle væsentlige data.

​Er det måling iht. EN50160 fortages denne over 7 dage, hvor alle data logges og gemmes direkte på et hukommelseskort. Alle målinger kan leveres i en rapport med problemstilling og løsninger, hvis dette ønskes.

Europa normen EN50160 angiver acceptable grænseværdier for:

  • Harmonisk forvrængning
  • Spændingsasymmetri
  • Spændingsvariationer og -udfald
  • Hurtige transienter
  • Flikker

Nordland Automatic samarbejder med nogle af de største aktører inden for leverance af komponenter til fjernelse af harmonisk forvrængning, pændingsasymmetri, spændingsvariationer og –udfald, hurtige transienter og flikker.​